Ушни марки за животни, гравиране и печати в гр. Русе | Дуков ЕООД

Ушни марки за животни, гравиране и печати в гр. Русе | Дуков ЕООД

Дуков ЕООД е компания, създадена преди повече от 25 години, която не спира да се развива и да се адаптира към динамичното развитие на българския пазар. Фирмата се развива успешно в сферата на висококачественото лазерно гравиране, изработката на печати и изработката на ушни марки, използвани в селското стопанство.

Дружеството е доверен партньор на фермерите в Северна България. Тя е добре позната сред животновъдите, тъй като предлага не само продукти с отлично качество, но и достъпни цени. Дуков ЕООД работи с материали, дело на световноизвестни производители и се стреми да предложи на българските фермери най-доброто качество на разумна цена.

Компанията се отличава с отговорно отношение и истински професионализъм. Техният екип внимателно следи за спазването на всички предварително уговорени срокове и се отнася с разбиране към изискванията на всеки един от своите клиенти.

Дуков ЕООД притежава безупречен имидж и се радва на широка база от редовни клиенти, които продължават да използват услугите им вече години наред.

Можете да потърсите представител на Дуков ЕООД на посочените координати за контакт. Те ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще приемат Вашите поръчки.

Контакти:

Виж също

thumbnail
hover

Зърнопроизводство и търговия със семена, торове...

Тера Еко 97 е фирма, намираща се в град Велико Търново. Тя развива дейността си...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Рози и декоративни храсти | Семейство...

Семейство Димови е земеделски производител с повече от 60 години опит в сфера...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Овощни дръвчета Казанлък | Овощен разсадник...

Овощен разсадник Стоян Гоподинов се намира в Казанлък и специализира в отгл...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар