Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция | ЗК Прогрес

Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция | ЗК Прогрес

Земеделска кооперация Прогрес се намира на територията на село Варненци. Фирмата специализира в отглеждане и преработване на различни селскостопански продукти. Те произвеждат, както маслодайни, така и зърнени култури. Земеделска кооперация Прогрес предлага на българския пазар висококачествена продукция с гаранция за произход. Служителите на фирмата познават спецификите на дейността, която извършват, знаят много за растенията и за условията, от които те се нуждаят. Това е причината, стояща зад техния дългогодишен успех.

Дейността на фирмата включва:

  • отглеждане на земеделски култури
  • обработка на селскостопанска земя
  • реализация и търговия

Част от селскостопанските култури, които отглеждат са: царевица, пшеница, слънчоглед, рапица, ечемик, див копър и други.

Земеделска кооперация Прогрес е намерила правилното място, където климатът и почвата се намират в изключителен баланс, даващ плодове, които несъмнено заслужават Вашето внимание. Българската земя е гаранция за отличните вкусови качества на произведената продукция.

ЗК Прогрес може да се похвали не само с опитен екип с висока квалификация, но и с високотехнологичното оборудване, с което разполага. Модерните селскостопански машини им позволяват да обработят земята по най-добрия начин и да реализират обилна реколта, която да предложат на своите лоялни клиенти.

Земеделска кооперация Прогрес строго следи за качеството на цялата продукция. Те работят според всички европейски стандарти и заемат стабилно място на пазара за селскостопански продукти в България.

Земеделска кооперация Прогрес е фирма с безупречна репутация на коректна фирма и лоялен партньор. Те предлагат не само високо качество, но и достъпна цена. Не забравяйте вкуса на българското, обърнете се към ЗК Прогрес.

Информация за контакт:
с. Варненци, ул. Тутракан

+359 86 67 25 56

+359 86 67 22 90

Виж също

thumbnail
hover

Отглеждане на зърнени и маслодайни култури...

ЕТ Светлин Илчовски специализира в сферата на зърнопроизводството и търгов...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Производство и търговия с брашно и...

ЗЕМЕДЕЛСКА КООПЕРАЦИЯ ПРОГРЕС се намира в град Септември и е сред лидерите в...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВО И ЖИВОТНОВЪДСТВО В СЕЛО МЪДРИНО...

ЗКПУ ЗОРА се занимава със земеделие и животновъдство. Кооперацията се намир...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар