Производство и търговия със зърнени храни | ЕЛ АГРО МАРИНЧЕШКИ ООД

Производство и търговия със зърнени храни | ЕЛ АГРО МАРИНЧЕШКИ ООД

ЕЛ АГРО МАРИНЧЕШКИ ООД е фирма, която от години наред разраства дейността си в сферата на земеделието. Компанията разширява прогресивно дейността си, като предлага на своите клиенти производство и търговия с различни видове зърно.

Фирмата впечатли цяла България с пускането в експлоатация на оризокомбайн по време на жътвата на ориза, който отглежда за пръв път в страната ни. Нейната продукция е предпочитана от множеството клиенти, с които разполага ЕЛ АГРО МАРИНЧЕШКИ ООД, заради високото качество, здравината на зърното, както и коректността, с която се характеризира компанията.

ЕЛ АГРО МАРИНЧЕШКИ ООД се гордее със своят екип от опитни специалисти, които не само засаждат земеделската земя, но и проследяват стриктно всеки етап от развитие на реколтата. Това гарантира високото качество на крайния продукт и удовлетворението на клиентите.

Ако искате да се запознаете по-подробно с дейността на ЕЛ АГРО МАРИНЧЕШКИ ООД, както и с предлаганите продукти от фирмата, можете да го направите като се свържете с неин служител на посочените координати за контакт.

Контакти:

 

  • Съединение, ул. Найден Геров 8
  • Телефон: 0888745103

 

Виж също

thumbnail
hover

Оранжерия за био плодове и зеленчуци...

Гимел органик е фирма с дългогодишен опит, която предлага оранжерийно произ...

thumbnail
hover

Зърнопроизводство, ремонт на селскостопанска техника и...

Агромеханизация ЕООД е компания с богат опит в сферата на услугите, свързани...

thumbnail
hover

Управление на отпадъци и производство на...

Фирма ECORE осигурява на своите клиенти цялостни решения за справянето с еколо...

Остави коментар