Зърнопроизводство и винопроизводство в гр. Велико Търново | ЕТ ПМ ПЕТЪР ПЕТРОВ

Зърнопроизводство и винопроизводство в гр. Велико Търново | ЕТ ПМ ПЕТЪР ПЕТРОВ

ЕТ ПМ ПЕТЪР ПЕТРОВ съществува на българския пазар повече от 10 години, като през цялото това време не спира да се развива и да търси иновации в сферата на селското стопанство. Фирмата е със седалищен адрес в старата българска столица град Велико Търново и отглежда разнообразни земеделски култури. Само част от тях са:

 • пшеница
 • ечемик
 • царевица
 • слънчоглед
 • овес
 • грозде

ЕТ ПМ ПЕТЪР ПЕТРОВ се гордее със дейността, която развива в областта на зърнопроизводството и винопроизводството. Заедно с това фирмата произвежда още разнообразни сортове плодове и зеленчуци. Те държат на своята репутация и качеството на продукцията си. Това е причината да използват внимателно подбрани семена на български и чуждестранни производители.

Екипът на ЕТ ПМ ПЕТЪР ПЕТРОВ идеално познава растенията, които отглежда и знае какви условия е длъжен да им предостави. Те са достатъчно компетентни да разбират, че различните климатични условия изискват особено внимание и избират сортовете и семената на засяваните от тях растение според спецификата на българската почва.

Едно от предимствата на ЕТ ПМ ПЕТЪР ПЕТРОВ е, че те имат на свое разположение просторно складово помещение, което осигурява на клиентите им необходимото удобство.

За тях е важно да предлагат на българския потребител само най-качествената продукция. С тази цел те не спират да инвестират в технологии за селското стопанство от най-ново поколение. Използването им позволява на ЕТ ПМ ПЕТЪР ПЕТРОВ да се превърнат в лидери на пазара на селскостопанска продукция.

Не само това обаче е причината фирмата да се радва на широка клиентска база и множество стабилни партньорства. Те се стремят да проявят коректно отношение към всеки от клиентите и партньорите си. Освен това търсят и демонстрират лоялност във всяка ситуация.

Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с тях на посочените телефони. Те с удоволствие ще Ви информират за всичко, което Ви интересува.

Информация за контакти:

гр. Велико Търново, ул. Патриарх Евтимий  15

+359 62 627 845;

+359 888 675 120;

pm.petrov@abv.bg

Прикачени файлове

Виж също

thumbnail
hover

Отглеждане на зърнени култури и производство...

Бобиком – Боян Динчев ЕТ се занимава с производство на фуражи, хранителни и ...

 • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Офис контейнери, сглобяеми къщи, бидони и...

Един от лидерите на българския пазар за производство на контейнери, офис кон...

 • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Ушни марки за животни, гравиране и...

Дуков ЕООД е компания, създадена преди повече от 25 години, която не спира да с...

 • Публикувано от bgstart

Остави коментар

Зърнопроизводство и винопроизводство Велико Търново | ЕТ ПМ Петър Петров

 • в
 • Тагове

ЕТ ПМ Петър Петров е компания, която се намира във Велико Търново и развива своята дейност в областта на селското стопанство. Основните отрасли, в който се специализира компанията са зърнопроизводството и винопроизводството. Културите, които се отглеждат от компанията са царевица, пшеница, ечемик, слънчоглед, грозде, овес, плодове, зеленчуци.

Компанията изключително много държи на нивото си на производство и за това използва само семена и торове, който са селектирани и с много високо качество. Стреми се непрекъснато да постига високи резултати и да се обогатява всеки ден. Преди да бъдат засадени, всички сортове семена се подбират много внимателно, в зависимост от климатичните условия.

Дружеството разполага с екип от професионалисти, които се грижат всичко да бъде на ниво. Има още голяма складова база, която допринася за гъвкавата търговска политика на компанията.

ЕТ ПМ Петър Петров е дружество със съвременен поглед, което инвестира в модерни и съвременни технологии за производството на плодове, зеленчуци, зърно и грозде.

Държи на високото качество на своята продукция и не допуска дори най-малкия компромис.

Ако искате да разберете повече относно дейността на фирмата и нейното производство, свържете се с нея на посочените координати.